“Futbolda kapkara gece!” Galatasaray’dan Fenerbahçe’yi kızdıran paylaşım

Fenerbahçe, Galatasaray’ın hakem kararlarına ilişkin “Futbolda kapkara gece” eleştirisine “Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır” ifadeleriyle cevap verdi.

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Ülker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Turuncu-lacivertli takımdan teknik direktör Okan Buruk ile 2 futbolcu kırmızı kartla oyundan atılırken, birçok hakem kararı da tartışmaya neden oldu.

Fenerbahçe’nin 4-1 kazandığı müsabaka sonrasında Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter ve Instagram hesaplarından siyah bir fon paylaşılırken, kalın harflerle “Futbolda kapkara gece!” ifadesi kullanıldı.

blank

FENERBAHÇE’DEN CEVAP: IŞIKLARINIZI YAKARSANIZ AYDINLANIR

Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir ile Süper Lig’de oynadıkları mücadelenin ardından Galatasaray Kulübünün karşılaşmanın hakemine yönelik yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabında yer alan ve sarı-kırmızılı kulübün paylaşımında kullandığı “Futbolda kapkara gece!” ifadesine vurgu yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.