Funda Arar, Hadise’nin “Mekanın sahibi geri döndü” sözlerine yanıt verdi

Kimseyle yarış halinde değilim…

Funda Arar, Hadise’nin ‘Mekânın sahibi geri döndü’ sözlerine yanıt verdi: “Çok konser verdiğim için öyle bir savaş halinde değilim.”

Başarılı popçu Funda Arar’dan Hadise’nin sözlerine ince gönderme… Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne alan Funda Arar, sahne öncesi basının karşısına geçerek son dönemde müzik piyasasında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Arar, hafta içi Açıkhava’da verdiği konser sonrası ‘Mekanın sahibi geri döndü’ sözlerine yer veren Hadise’nin açıklaması hatırlatılması üzerine kendisinin bir yarış halinde olmadığını dile getirdi. Funda Arar, “Harbiye, ondan öncesi Kuruçeşme Arena’lar… Ben Rumelihisarı konserlerinin sonuna yetiştim, çok konser verdiğim için öyle bir savaş halinde değilim. Amaç iyi müzik yapmak iyi iş çıkarmak. O popüler bir cümle olduğu için kullanmak istemiştir muhakkak, ben pek ilgilenmiyorum” diye konuştu.

Hadise: Mekanın sahibi geri geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.