Can Yaman, Demet Özdemir’in yaptığını yapmadı!

Erkenci Kuş dizisinin finalinden sonra Can Yaman ve Demet Özdemir ayrı telden çaldılar. Demet Özdemir tura çıkmayı tercih ederken Can Yaman İstanbul’da kalmayı tercih etti.

Erkenci Kuş dizisi 51. bölümüyle birlikte geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekrana gelmişti.

Dizinin finalinin ardından tatil fırsatını değerlendiren Demet Özdemir, eğlenceli bir tura çıkmıştı.

Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan Özdemir, tatilde gününü gün ederken, dizideki partneri Can Yaman ise İstanbul’da kalmayı tercih etti.

Kendisini fark eden hayranlarıyla zor anlar yaşayan Yaman, “Arkadaşlar önce paramı çekeyim daha sonra bol bol fotoğraf çekeriz” dedi. Hayranlarını geri çevirmeyen Yaman, bir saat Bebek’ten ayrılamadı. Oyuncu, ayrıldığı sevgilisi ve aynı zamanda rol arkadaşı olan Demet Özdemir’le ilgili soruları ise duymazdan gelerek uzaklaştı.

Demet Özdemir ‘Erkenci Kuş’ dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı

blank
Can Yaman
Demet Özdemir
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.