Funda Arar: Aşkı dileyin, aşık olun, sevin, sevilin

Sevgililer Günü nedeniyle Merit Park Hotel’de sahne alan ünlü şarkıcı Funda Arar, kırmızı renkli mini saten elbisesi ve zerafeti ile konuklarını adeta büyüledi.

İzleyenlerinin Sevgililer Günü’nü kutlayarak sahneye çıkan Funda Arar, “Kadınlar özeldir, güzeldir, annedir. Onları hiç kırmayalım” diyerek “Unutur mu bir kadın‘’ adlı parçasını seslendirdi. Konserinin ilk bölümünde duygusal parçalarla konuklarını hüzünlendiren Funda Arar, daha sonra hareketli parçalar ile konser alanını coşturdu. Her şarkısının sonunda konuklarının alkış yağmuruna tuttuğu Funda Arar, Sezen Aksu‘nun rakkas adlı şarkısını seslendirirken dansıyla da izleyenleri hayran bıraktı.

blank

Repertuarında Cem Karaca, Ahmet Kaya ve Orhan Gencebay gibi usta isimlerin şarkılarına da yer veren sanatçı, sesiyle dinleyenlerine çok keyifli bir gece yaşattı. Funda Arar, sahnedeki enerjisi ve sempatik tavırları ile hayranlarının gönlünde taht kurdu. “Aşkı dileyin, aşık olun, sevin, sevilin” diyerek gecenin sonunda konuklarının alkışları arasında sahneden ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.