Florya’da Galatasaray’a büyük isyan

Galatasaray taraftarları Fenerbahçe derbinisin ardından Florya’da yönetimi, futbolcuları ve teknik direktör Riekerink’i protesto etti.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe derbisini 2-0 kaybeden Galatasaray’da taraftarlar Florya’da tesislerin önünde kelimenin tam anlamıyla isyan etti.

RİEKERİNK İSTİFA SESLERİ

Galatasaray taraftarları Florya’da maç sonrasında Beyaz Futbol kamelarına takımlarının ruhsuz olmasından şikayet etti. Riekerink istifa diye bağıran taraftarlar, “Volkan yere yatmadı. Eldivenleri terlemedi. Böyle bir rezillik olmaz. Takımın pozisyonu yok. Böyle bir şey olamaz. Ayıp ya ayıp!”

“FENERBAHÇE İLE MAKARA YAPIYORDUK BİZ!”

Son haftalarda üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Galatasaray taraftaları derbinin ardından yönetimi, futbolcuları ve teknik direktör Riekerink’i yerden yere vurdu.

Florya’da bir Galatasaray taraftarı “Fenerbahçe ile makara yapıyorduk biz. Kümede kal diyorduk onlara. Şimdi 1 puan önümüzde geçtiler. Eğer başkan ve yönetim bunu kendilerine yediriyorsa eyvallah. Ancak böyle ruhsuz, rezil bir takım olamaz.” şeklinde sitem etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.