Flormar’ın “VEGAN” koleksiyonu Green Up sıcak ve samimi bir buluşma ile tanıtıldı

Flormar’ın renkli kozmetikteki tecrübesi ile doğaya ve dünyaya olan saygılı duruşunu yansıtan, %97’ye varan oranda doğal kaynaklı içeriklere sahip yepyeni “VEGAN” koleksiyonu Green Up sıcak ve samimi bir buluşma ile tanıtıldı.

Güzellik alanındaki yenilikleriyle tüm dünyada kadınların ilham kaynağı olmayı başaran, özel koleksiyonlarıyla da hayranlık uyandıran Flormar, doğadan aldığı ilhamla yepyeni VEGAN bir koleksiyona imza attı;” Green Up”…

Vegan, %97’ye varan doğal kaynaklı içeriklerle sahip ürünlerden oluşan ve 9 farklı kategoride ürünün yer aldığı Flormar Green Up koleksiyonu doğadan gelen güzelliğin keyfini yaşamaya davet ediyor!

Gökçen Akyol Yamaner
Gökçen Akyol Yamaner

Flormar, yepyeni vegan koleksiyonu Green Up’ı sıcak ve samimi bir buluşmayla daha yakından tanıttı. Flormar’ın Global İletişim ve Kreatif Müdürü olan Gökçen Akyol Yamaner başta olmak üzere tüm Flormar yetkilileri davetlilerle tek tek ilgilenerek koleksiyona dair daha detaylı bilgileri sıcak ve samimi bir şekilde aktardılar. Batya Kebudi, Hamiyet Akpınar, Pınar Tezcan Özçapkın, Carolin Almozlino, Esra Türker, Pınar Hotiç gibi isimler bu doğal buluşmada bir araya gelerek Flormar’ın Green Up koleksiyonunu yakından incelediler.

Flormar Green Up koleksiyonunu, tüm Flormar ve Watsons mağazaları ile birlikte flormar.com.tr’den de satın alabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.