“Fiolas”ın yeni koleksiyonu görücüye çıktı

Nişantaşı’nın ikonik konsept mağazası Openhaus, en unutmayacak etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Ev kozmetiğinin vazgeçilmez markası Fiolas, şehre dönüş dönemi için hazırladığı yeni koleksiyonunu markanın yaratıcısı Fulya Gündoğdu ile Openhaus’ta tanıttı.

İlhamını doğadan alan Fiolas aynı zamanda çevre dostu ve doğal yağlardan elde ediliyor. Söndükten sonra duman ve kötü koku çıkarmayan Fiolas mumları aynı zamanda el kremi olarak da kullanılabiliyor. Muhteşem esanslar içeren kokuları ve mumları ile Fiolas bugünlerde evlerin vazgeçilmezi haline geldi.

18 Eylül günü gerçekleşen etkinlikte Fiolas’ın yeni koleksiyonundaki büyüleyici kokulu mumları, oda spreyleri ve oda kokuları Openhaus’un modern atmosferinde misafirlere tanıtıldı.

Davete, Gülgün Çavuşoğlu, Figen Kıral, Siren Ertan, Yeliz Yeşilmen gibi isimler katıldı.

blank
FULYA GÜNDOĞDU
ASUMAN DABAK
CEYLAN ÇAPA
YELİZ YEŞİLMEN
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.