“Afili Aşk” reytinglerde yine zirvede yer aldı

Kanal D’nin; yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği dizisi Afili Aşk, dün akşam (18 Eylül) yayınlanan 14’üncü bölümüyle reytinglerde yine zirvede yer aldı.

Ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen Afili Aşk, tüm kişilerde 6,94 reyting ve 20,02 izlenme payı; AB’de 6,79 reyting ve 20,22 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,83 reyting ve 18,70 izlenme payı alarak 100 program arasında günün en çok izlenen yapımı oldu.

blank
Afili Aşk

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün’ün yazdığı Afili Aşk’ın başrollerini Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk paylaşıyor.

Afili Aşk, merakla beklenen yeni bölümü ile 25 Eylül Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.