Fikret Orman, Tuğba Coşkun’un ailesine girdi

Tuğba Coşkun ve Fikret Orman, Coşkun’un kardeşi Şeyda Coşkun ve eşi Uğursay Yeğin’le balkonda sohbet ederken görüntülendi.

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’un geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile aşk yaşadığı ortaya çıkan, kızlarının annesi Sedef Zaim’den ayrıldıktan sonra iş hayatı kadar özel hayatında da sık sık adından söz ettiren Fikret Orman, kalbini kendisinden 11 yaş küçük olan Tuğba Coşkun’a kaptırdı.

Bodrum’da ilk kez görüntülenen aşıklar, önceki akşam Arnavutköy’deki bir mekanda akşam yemeği yedi.

Boğaz’a karşı keyif yapan çift, daha sonra Tuğba Coşkun’un kız kardeşi Şeyda Coşkun’un evine gitti. Orman, Coşkun’un kardeşi Şeyda Coşkun ve eşi Uğursay Yeğin ile balkonda sohbet ederken böyle görüntülendi.

Fikret Orman ve Tuğba Coşkun aşkı sonunda belgelendi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.