Fikret Orman ve Tuğba Coşkun aşkı sonunda belgelendi!

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun, son günlerde aşk yaşadığı konuşulan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’la ilk kez görüntülendi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen Fikret Orman ve Tuğba Coşkun’un aşk yaşadığı iddiası doğru çıktı.İkili ilk kez Bodrum’da görüntülendi.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE YAKALANDI

Çift, önceki gün sabahın erken saatlerinde Gündoğan’da objektiflere yakalandı. Sahilin başından sonuna kadar tempolu yürüyen ikili, sporu Orman’ın sahibi olduğu Cape Otel’de bitirdi.

blank

GÖZLERDEN UZAK TATİL YAPIYORLAR

Yürüyüş boyunca neredeyse hiç konuşmayan çiçeği burnunda aşıklar, çevre halkının ilgisiyle karşılaştı. Orman’ın etraftakilere selam vererek, kısa süreli diyaloglara girdiği de görüldü. Bir haftadır Bodrum’da olduğu öğrenilen Orman ve Çoşkun’un, gözlerden uzak bir tatil yaptıkları ve denize girmedikleri öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.