Ferdi Tayfur, değişimiyle dikkat çekti

Arabesk müziğin babalarından biri olarak kabul edilen ve uzun bir süredir ekrandan uzak olan Ferdi Tayfur’un son halini, kızı Tuğçe Tayfur paylaştı. Ferdi Tayfur, değişimiyle dikkat çekti.

Türkiye’de arabesk müzik denince akla gelen ve baba olarak tabir edilen üç isimden birisi olan Ferdi Tayfur, uzunca bir süredir ekrandan ve sahneden uzak bir hayat sürüyordu. Marmaris’te yaşayan sanatçının son hali, hayranları tarafından merak ediliyordu. O merakı, sanatçının menajeri Şirin Gözalıcı giderdi.

blank

FERDİ TAYFUR MARMARİS’TE YAŞIYOR

2010 yılında yüz felci geçiren 76 yaşındaki sanatçının son halini, menajeri Instagram hesabından paylaştı. Tayfur, almış olduğu kilolar ile dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.