Fenerbahçe’de Phillip Cocu’nun görevine son verildi

Fenerbahçe’de Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu, 3-1’lik Ankaragücü yenilgisi sonrası görevden alındı.

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Ligde Ankaragücü’ne 3-1 yenilmesinin ardından sarı-lacivertli camiada flaş bir karar alındı.

Daha önce “Büyük bir facia olmazsa, Cocu ile Ocak’a kadar devam ederiz” diyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankaragücü maçının ardından Hollandalı teknik adamın görevine son verme kararı aldı.

“COCU’NUN GÖREVİNE SON VERİLDİ!”

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada “Futbol A takımı teknik direktörümüz Phillip Cocu bu akşam itibariyle görevinden alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Fenerbahçe’nin görevine son verdiği Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu’nun, Ankaragücü maçından sonra düzenlenenbasın toplantısına katılmayacağı duyruldu.

SÜPER LİGDE YABANCI TEKNİK DİREKTÖR KALMADI

Phillip Cocu’nun görevden alınmasıyla, Spor Toto Süper Ligde takım çalıştıran yabancı teknik direktör kalmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.