FBI tarafından sorguya çekildi! Leonardo DiCaprio’ya büyük şok!

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio magazin gündemine bomba gibi düştü. Malezyalı yatırımcı JHo Low ile ilişkisi olan Leonardo DiCaprio FBI tarafından sorgulandı. Olaya ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Titanik filminde rol almasının ardından yıldızı parlayan ve şimdilerde “Killers of the Flower Moon” ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Leonardo DiCaprio’nun başı derde girdi. Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı JHo Low ile bağlantılı olması sebebiyle Amerika Birleşik Devletleri’nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI’ya ifade verdi.

The Guardian’ın haberi göre; Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, JHo Low ile 2010’da bir gece kulübünde tanıştı. Raporlara göre DiCaprio, “Onun için çalışıyordum ve bu iş sosyalleşmemize de sebep oldu. Birbirimize daha çok görmeye başladık” dedi. İkilinin 1 milyar doları aşan bir bütçelik bir film prodüksiyonu yaratma ve oyuncunun filmlerinden esinlenen Warner Bros tema parkları kurma fikirleri olduğu biliniyor. İkili, ayrıca Belize’de çevre dostu bir otel de inşa etmek istiyordu.

Öte yandan JHo Low’un, Leonardo DiCaprio’nun rol aldığı Oscar ödüllü ‘Para Avcısı’ filmini finanse ettiği ve oyuncuya aralarında Marlon Brandon’a ait 600 bin dolarlık Oscar heykeli ve 9 milyon dolarlık Jean-Michel Basquiat tablosu olduğu lüks hediyeler verdiği biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.