Demi Moore Bruce Willis’in hastalığıyla ilgili konuştu! İşte ünlü oyuncunun son hali!

Afazi hastalığı teşhisi konulan dünyaca ünlü Bruce Willis hakkında Demi Moore’dan yeni açıklamalar geldi. Demi Moore, Bruce Willis ile ilgili “Bruce’un afazi teşhisini 2022 baharında açıkladığımızdan beri durumu ilerledi. Artık daha spesifik bir teşhisimiz var.” dedi. Ünlü oyuncunun son hali ise sosyal medyada gündem oldu. Görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

2022 yılında afazi teşhisi konulan ve oyunculuğu bırakmak zorunda kalan 67 yaşındaki Bruce Willis hakkındaki yeni haberler geldi. Demi Moore, eski eşi Bruce Willis’in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Demi Moore, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bruce’un hastalığını paylaştığımızdan beri aldığımız inanılmaz sevgi, destek ve harika hikâyeler için en derin şükranlarımızı sunuyoruz. Bruce’un afazi teşhisini 2022 baharında açıkladığımızdan beri durumu ilerledi. Artık daha spesifik bir teşhisimiz var. Frontotemporal demans… Ne yazık ki iletişimdeki zorluklar Bruce’un karşılaştığı hastalığın sadece bir belirtisi. Bu acı da olsa, sonunda net bir teşhis konması rahatlatıcı.”

BRUCE WILLES SON HALİ

ABD’li ünlü aktör Bruce Willis, afazi teşhisi konulmasının ardından ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İşte son hali…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.