‘Estetiğe ihtiyaç duymadım’ diyen Bestemsu Özdemir’e eleştiri yağmuru

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir “estetik” açıklaması ile yeniden gündeme geldi. “Estetiğe ihtiyaç duymadım” diyen Bestemsu Özdemir sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz ile aşk yaşadığı haberleri ile gündemden düşmeyen Bestemsu Özdemir, gündeme gelecek açıklamalarda bulundu.

blank

“ESTETİĞE İHTİYAÇ DUYMADIM”

Her fırsatta estetiği olmadığından bahseden Bestemsu Özdemir, “Ben estetiğe ihtiyaç duymadım çünkü oyuncuyum. Mimiksiz oyuncu olmak bana biraz garip geliyor” dedi.

Yıllar içindeki değişimi ile adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu Özdemir, “Estetiğe ihtiyaç duymadım” sözlerinin ardından sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Ünlü isme sosyal medyada; ‘İyi ki ihtiyaç duymadın?’, ‘İyi ki yaptırmamış’, ‘Kendinin farkında mı?’ gibi yorumlar yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.