Espark, Çocuk Doğaçlama Tiyatrosu SEN DE KATIL’ın İlk Turnesine Ev Sahipliği Yapıyor

Eskişehir’in buluşma noktası Espark Alışveriş Merkezi, Mayıs ayı boyunca her pazar çocukları “Sen de Katıl” adlı çocuk doğaçlama tiyatro sporuyla buluşturuyor.

Eskişehir’in yaşam ve cazibe merkezi Espark Alışveriş Merkezi, “Sen de Katıl” ile birbirinden keyifli etkinliklerine bir yenisini ekliyor. İnteraktif çocuk doğaçlama tiyatro sporu olarak tanımlanan Sen de Katıl, 7 yaş ve üzeri çocukların karşısına her hafta farklı bir konunun işlendiği bir oyunla çıkıyor. Mayıs ayı boyunca her pazar (8-15-22-29 Mayıs) saat 11.45’te Cinemaximum’da sergilenecek Sen de Katıl’ı çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek. Bu keyifli interaktif etkinliğe katılmak isteyenlerin danışmadan bir gün önceden verilmeye başlanacak biletlerden alması yeterli olacak. Kontenjanın sınırlı olduğu Sen de Katıl’ı sakın kaçırmayın! Detaylı bilgi ve katılım koşullarının tümünü görmek için Espark instagram sayfasını ziyaret etmeyi unutmadın.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.