Esma Er, şehrin yeni buluşma noktası Vor Klein’da sahnede!

Şehrin yeni buluşma noktası Vor Klein, ses getiren canlı müzik performanslarıyla birbirinden başarılı isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Hafta sonu geldiğinde ise her Cuma sahne Esma Er’in… Kendine has üslubuyla söylediği Türkçe ve yabancı şarkılarla büyük ilgi gören Esma Er, her Cuma Vor Klein’da sevenleriyle buluşuyor. Geçmişten günümüze unutulmaz şarkılar eşliğinde harika bir gece yaşamak istiyorsanız, Vor Klein’ın retro atmosferinde Esma Er’in canlı performansını sakın kaçırmayın.

İstanbul’un tarihi semtlerinden Karaköy’de Ocak ayında kapılarını açan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Vor Klein, hafta içi düzenlenen canlı müzik performanslarına devam ediyor. Cuma sahnesinin konuğu ise Esma Er. Başarılı sahne performansı ve kendine has üslubuyla büyük beğeni toplayan Er, Vor Klein’daki hafta sonu eğlencesinin vazgeçilmez isimlerden biri. “Kimi Kimi” şarkısı ve klibiyle şöhreti yakalayan ve sonrasında hazırladığı single’larla müzik kariyerine devam eden başarılı sanatçı, geçmişten günümüze harika Türkçe ve yabancı şarkılar eşliğinde konuklarına unutulmaz bir gece yaşatıyor. Her Cuma Vor Klein’da sahne alan Esma Er’in başarılı performansını sakın kaçırmayın.

Geceye özel menü

Karaköy’ün kendine özgü dokusundan alınan ilhamla, 1970’lerin vintage ruhuyla harmanlanan Vor Klein’da, yenilenen zengin menüsü ve nefis kokteylleri de dinleyicilerin beğenisine sunuluyor. Geleneksel lezzetlerle harmanlanan Vor Klein’da yemekler Şef Nihat Doğtürk, kokteyller ise Cenkay Kolsal imzalı.

Adres: Kemankeş Caddesi No: 87/A Karaköy – İstanbul
Telefon: 05379469395

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.