“Ersun Yanal Fenerbahçe’de” haberi ortalığı karıştırdı

Ersun Yanal’ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddiası bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan haberi haline geldi ancak Fenerbahçe ve Ersun Yanal’dan gelen açıklamalar bu haberi yalanladı.

Milliyet’in “Ersun Yanal ile Fenerbahçe anlaştı” şeklindeki haberi hem Fenerbahçe, hem de Ersun Yanal tarafından yalanlandı. Haberin ilk halinde, “Ersun Yanal Fenerbahçe’de” başlığı kullanan Milliyet, daha sonra bu ifadeyi, “Ön görüşme yapıldı” olarak revize etti.

Bu haberlerin yayılmasının ardından önce Fenerbahçe resmi twitter hesabından bir açıklama yaparak haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün Futbol A Takımı Teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşmeye başladığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

ERSUN YANAL DA YALANLADI

Ersun Yanal ise bu haberlerin ardından TRT Spor’da canlı yayına bağlandı. Çıkan haberlerin yalan olduğunu ifade eden Ersun Yanal, hiçbir Fenerbahçeli yöneticinin kendisini aramadığını açıkladı. Yanal, “Fenerbahçeyle görüşmem olmamıştır” açıklaması yaptı.

SENAD OK VE MİLLİYET’TEN DÜZELTME

Haberi, muhabiri Senad Ok’un referansıyla servis eden Milliyet anlaşma olmadığını ancak görüşme olduğunu ifade ederek bir düzeltme yayınladı. Senad Ok, iletişim eksikliği nedeniyle bir yanlış anlama olduğunu ancak ön görüşmenin yapıldığını iddia etti.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Ersun Yanal’ın Fenerbahçe ile yeniden anlaştığı haberi bir anda sosyal medyanın en büyük gündemi oldu. Fenerbahçe taraftarları bir anda sosyal medyada mesaj yağmuru başlattı.

İşte o tepkilerden bazıları…

Turgut Kılıç @turquericorsair
İki aydır bu 29 Ekim tatiline tutunarak hayatta kalmaya çalışıyordum bu da geldi geçti, mahvolduk. Neresinden tutunacaz acaba bu hayata şimdi. Yarın da iş var biri beni bıçaklasın mı şimdi n’apsin? Bari Ersun Yanal gelsin, Allah’ım duy sesimi..

Osman @Osman_Kaa
Hastayım deli gibi uykum var ama nasıl olduysa Bi anda 20.08 sıraları uyandım ve ErsunYanal geldi haberleri çıktı bu uyanmam bir işaret mi Allah ım?? Nolur artık bizi de güldür

Ali Oğuz @alioguz_1907
Yuvana hoşgeldin hocam @ersunyanal

Buro @brkkrsln88
Ersun Yanal Fenerbahçe de haberleri görüyorum doğru mu gençler ?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.