Erhan Yazıcıoğlu, youtube’un fenomen programı ‘Kahve Sohbetleri’ne konuk oldu

Erhan Yazıcıoğlu ‘Kahve Sohbetleri’ne konuştu.

Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, youtube’un fenomen programı ‘Kahve Sohbetleri’ne konuk oldu.

Tanser Yılmaztürk’ün hazırlayıp sunduğu, Mertkan Arat’ın yönettiği programın ikinci sezonunun ilk bölümüne konuk olan Yazıcıoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Aşk-ı Memduh’ oyununda birlikte çalıştığı Nurseli İdiz’in alkol sorunu nedeniyle sahneye çıkamamasından sonra aralarında oluşan gerginlikle ilgili konuşan Yazıcıoğlu; Nursel’i, Türk tiyatrosunun en iyi beş oyuncusu içinde sayılabilecek biri ama bipolar bozukluğu var. Gel, gitleri çok olan biri. Tedavisini tamamlamadan ortalara çıkmasın, dedi. Kendisini bu konuda eleştiren Hıncal Uluç’la ilgili sorulan sorulara da cevap veren usta oyuncu; Hıncal iyice saçmaladı. Nurseli bipolar ama Hıncal’ı bilmiyorum, dedi.

‘Kahve Sohbetleri’ programı için Müslüm Gürses’in ‘Tanrı İstemezse’ isimli şarkısına karaoke yapan Yazıcıoğlu, ayrıca sessiz sinema oynayarak renkli anlara imza attı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.