Erdoğan: Bu topraklardan kovmayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde MÜSİAD’ın 32. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve Geleneksel MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’ne katıldı.

İSTANBUL (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyelilerin arzu etmeleri halinde vatanlarına dönebileceklerini ancak onları zorla göndermeyeceklerini söyledi.

MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmasında Türkiye’nin kapılarının mültecilere her zaman açık olduğunu ifade eden Erdoğan, “Onları katillerin kucağına atmayacağız. Yardımseverliğimizi her zaman nasıl yapıyorsak öyle devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’deki Suriyeli sığınmacılara “sonuna kadar sahip çıkacaklarını” söyledi. Suriyelilerin arzu etmeleri durumunda vatanlarına dönebileceklerini belirten Erdoğan, “Biz onları asla bu topraklardan kovmayız” diye konuştu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.