Engin Altan Düzyatan’dan flaş Diriliş açıklaması

TRT 1’de yayınlandığından itibaren ekranları kasıp kavuran ‘Diriliş: Ertuğrul’ dizisinde ‘Ertuğrul’ karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, samimi açıklamalarda bulundu.

Emir Aras adında bir oğlu olan oyuncu; dizinin ilerleyen bölümleri, babalık duygusu ve Şahan Gökbakar ile komşuluk ilişkisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

‘Diriliş: Ertuğrul’un dördüncü sezonu ile ekrandasınız. Ne söylemek istersiniz?

Set olarak bu başarının keyfini yaşıyoruz. Reytingi aynı noktada tutmak ve onun üzerine çıkmak, bunun üzerine hikayeyi oluşturmak çok kolay bir durum değil. Dördüncü yılda ‘Ertuğrul’ karakterini oynamak benim için biraz daha farklılaşıyor. İlk sene toy bir dönemini oynamıştım. Şimdi seyirci 40’lı yaşlarında olgun bir ‘Ertuğrul’u izleyecek.

Bir oyuncu olarak karakterin her sene yaş almasını canlandırmak nasıl bir duygu?

Bir karakterin farklı yıllardaki seyrini oynamak bir oyuncu için çok keyifli. Genelde bizim TV dizilerinde, aynı yaşlarda başlayıp aynı yaşlarda biten ve sadece o yaş aralığında geçen bir dönemi oynuyoruz. Fakat biz dizimizde bu tabloyu yıktık. Biz iyi bir ekip olduk. Artık yönetmenin gözünden bile, sahne gereği benden ne istediğini anlıyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.