Engin Altan Düzyatan, Sıla’da yan roldeydi şimdi milyonlar kazanıyor

Diriliş Ertuğrul’un başrolünde oynayan ve milyonlar kazanan Engin Altan Düzyatan’ın bir dönemin efsane dizisi Sıla’da yan rol görevi üstlendiği ortaya çıktı.

Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt’un başrolünde oynadığı ‘Sıla’ dizisi, hatırlanacağı üzere bir döneme damga vurmuştu. Bu dizide boy gösteren birçok ismin yıldızı parlamış ve daha sonra rol almıştı. Bunlardan biri de Engin Altan Düzyatan’dı.

blank

‘Sıla’ dizisinde gazeteci rolünü canlandıran Düzyatan, burada gösterdiği performansla oyunculuk kariyelerinde büyük atılım gerçekleştirmişti. Bu dizinin ardından birçok sinema filminde rol alan yakışıklı oyuncu, şu sıralar Diriliş Ertuğrul dizisinde boy gösteriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.