Engin Akyürek’in Ortadoğu ve Latin Amerika’daki hayranlarını heyecan sardı

Ölene Kadar dizisi çok yakında ATV’de izleyiciyle buluşuyor. Dünyanın dört bir yanından milyonlar Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bekliyor. Dizinin tanıtımı tüm dünyayı salladı.

Engin Akyürek, uzun bir aradan sonra ‘Ölene Kadar’ dizisiyle ATV’de izleyiciyle buluşuyor.

Ünlü oyuncu dizide; müebbet hapse mahkûm edilişinin 11’inci yılında mahkûmiyetinden kurtulan ve geçmişinin peşine düşen ‘Dağhan’ karakterini canlandırıyor.

Dizide Fahriye Evcen ile başrolü paylaşan Akyürek, dâhil edildiği kirli oyunu bozmak için büyük bir mücadele verecek.

Dizinin yayınlanan ilk teaser’ı ses getirirken, Akyürek’in Ortadoğu ve Latin Amerika’daki hayranları da yapıma şimdiden büyük ilgi gösteriyor.

Ölene Kadar, 12 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle ATV’de ekrana gelecek.

İŞTE! ÖLENE KADAR’IN 1. BÖLÜM TANITIMI…

“En mükemmel adalet vicdandır…”

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir araya getiriyor.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken; Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan’ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak seyirciyle buluşacak.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan’ı müebbetten kurtaran, Selvi’nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.