Engin Akyürek’e “Sefirin Kızı”nda hangi oyuncu eşlik edecek?

engin akyürek

Gelecek sezon “Sefirin Kızı”nda rol alacağı öğrenilen Engin Akyürek’in kiminle kamera karşısına geçeceği merak konusu oldu.

Ve nihayet heyecanla beklenen Engin Akyürek haberi geldi. Oyuncu önümüzdeki sezon ekranlarda olacağını açıklamıştı ama hangi dizide rol alacağı henüz belli olmamıştı. Bekleyiş son buldu. Akyürek’in yeni dizisinin Star TV’de yayınlanacak olan “Sefirin Kızı” olduğu öğrenildi.

Bu gelişme Akyürek’in hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Yakışıklı oyuncunun dizisi belli olsa da kiminle kamera karşısına geçeceği ise henüz netleşmedi. Akyürek için sosyal medyada partner önerileri yazılmaya başlandı. Bakalım Engin Akyürek’e “Sefirin Kızı”nda hangi oyuncu eşlik edecek?

Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.