Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor

Başarılı oyuncu Engin Akyürek, yeni sezonda Star TV’de yayınlanması beklenen yeni projesiyle ekranlara dönüyor.

Son olarak 2016 yılında ATV’de yayınlanan imzalı Ölene Kadar dizisinde rol alan ve yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor.

BAŞKA İSİMLE YAYINA GİRECEK

NGMedia ve O3 Medya ortak yapımı, kod adı Sefirin Kızı olan diziyi, ATV’de yayınlanan ve sıra dışı izlenme başarısıyla ekran seyircisinin radarına giren Sen Anlat Karadeniz’in yazarları olan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyorlar. Ekim- Kasım gibi Star TV’de ekrana gelmesi beklenen dramanın yayına başka isimle girmesi bekleniyor. Projenin cast çalışmaları da başladı. Önceki günlerde kulislerde, Savaşçı dizisinde rol alan Sarp Levendoğlu ve son olarak Muhteşem İkili dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol’un adları da Sefirin Kızı dizisi geçiyordu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.