Engin Akyürek yeni dizisinde Hatice Şendil ile kamera karşısına geçecek

‘Kara Para Aşk’ dizisinden sonra dinlenmeye çekilen Engin Akyürek, yeni dizisi için çalışmalara başladı. Kulislerde yakışıklı oyuncunun Hatice Şendil ile oynayacağı konuşuluyor.

Genç kızların gözdesi Engin Akyürek’ten beklenen proje müjdesi geldi! Tuba Büyüküstün ile rol aldığı ‘Kara Para Aşk’ dizisinin final yapmasının ardından nasıl bir projede yer alacağı merak edilen Akyürek, yeni sezonda başka bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Kara Para Aşk’ dizisinde gösterdiği başarılı performansıyla hem yurtiçi hem de yurtdışında birçok ödülün sahibi olan Akyürek’in partneri kulislerde konuşulmaya başlandı. Yakışıklı oyuncuya dizide eşlik edecek ismin Hatice Şendil olduğu iddia edildi. Hatice Şendil, en son Özcan Deniz ile ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisinde oynamıştı. Dizi final yapmasıyla dinlenmeye çekilen Hatice Şendil’in şimdilik teklifi değerlendirdiği söylendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.