Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranları onları yeniden bir arada görmek istiyor

Kara Para Aşk bize yıllar sonra bile hatırlayacağımız bir çift hediye etti, ElMer yani Elif ve Ömer… İki sezon boyunca onların aşkına şahitlik ettik, izlerken zaman zaman keyif aldık, bazen de hikayenin aldığı şekil yüzünden sinirlendik, üzüldük. Kara Para Aşk bittiğinden beri Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün hayranları bir film ya da bir dizi fark etmeksizin onları yeniden bir arada görmek istiyor. Olsa güzel olacağını düşündüğümüz beş proje fikrini bir araya getirdik. Bakalım sen hangisini seveceksin, seçeceksin?

engin tuba

Gezginci ve Özgür Bir Çift

Bugün Roma’da, yarın Paris’te, öteki gün Madrid’te… Nerede olacaklarını şimdilik bilmiyor, yüreklerinin götürdüğü yere gidiyorlar. Kendilerine güvenleri tam, hayatlarını geçirmek istedikleri yeri yolları arşınlayarak bulacaklar. Sahip oldukları şeyler belli; aşkları, bavulları ve hayalleri. Dünyanın en güzel sokakları bu büyük aşka şahitlik ederken arada kıskançlıklar olacak, kavgalar olacak, birbirlerini terk etmeyi de düşünecekler. Ama en sonunda anlayacaklar ki onların tek istediği şey birlikte olmak, nerede oldukları hiç önemli değil. Belki finalde bir balıkçı köyüne ya da dağ kasabasına yerleşirler, ne dersiniz?

tuba engin

Romantik Bir Komedide Esas Çift

Herkesin parmakla gösterdiği, “nazar değmesin ayol!” dediği eğlenceli, ilgi çekici ve ilham verici çift onlar! Üç tane çocukları olmasına rağmen aşkları pek taze. İşte sırf bu yüzden evli ve mutsuz arkadaşları sürekli onlardan tavsiye almak istiyor, ortaya komik hatta fazlasıyla eğlenceli durumlar çıkıyor. Esas kızımızın diyet listesi bir diğerine işe yaramıyor, esas adamımızın alfa taktikleri diğerlerine kötü geliyor, olan bizim çifte oluyor! Drama konusunda böyle yetenekli iki oyuncuyu bir de komedi projesinde görsek tadından yenmezdi doğrusu!

tuba engin

“Sultan” filminin günümüze uyarlanmış versiyonu!

Çapkın minibüs şöförü, mahallenin tatlı ve namuslu kadınına göz diker, olaylar gelişir! Sonra minibüsçümüz “Sultan’a” deli gibi aşık olur, o çapkın adam gider, yerine o güzel kadına delice sevdalanmış ailesine hatta tüm dünyaya kafa tutacak bir adam gelir. Bulut Aras ve Türkan Şoray’ın efsaneler arasına girmiş filmlerinden Sultan’ı günümüze uyarlasak nasıl olur? Tuba Büyüküstün Sultan gibi çocuklarıyla bir başına kalmış biri olmaz da, kardeşlerini geçindirmek zorunda olan biri olur. Engin Akyürek minibüs değil de servis şöförüdür. Şener Şen’in “bunlar bebelere!” tarzı efsane repliklerini kimden duysak? Ona da siz karar verin!

engin tuba

Başka Dünyaların İnsanlarının Öyküsü

Dünyanın farklı iki köşesinde, “ruh eşi” meselesine kafayı takmış, gerçek aşkı ve ruh eşini arayan iki insanın hikayesi… Birisi evlenmek üzere, diğeri uzun ilişkisini yeni bitirmiş ve kafası karışık. Arkadaşlarının ve ailelerinin baskısı üzerlerinde, iş hayatları da pek yolunda değil. Günlerden bir gün bir sokakta karşılaşıyorlar ve birbirlerini görüyorlar. Sonrası birbirlerini bulmaya çalışmanın ve hikayenin sonuna dek “kavuşmaya” çalışmalarının hikayesi… Ne de olsa eski bir nişanlı ve sevgilinin gölgeleri adım adım onları takip ediyor. Aradaki uzun mesafeler de cabası elbette! Ne diyelim bu hikaye gerçek olsa izlerken bol bol ağlardık herhalde!

Gizemli ve Fantastik Bir Hikaye

Gözlerini açtıklarında kendilerini başka insanlarla bir gemide bulan manken bir kız ve zengin bir adamın hikayesini izlemeye ne dersiniz? Okyanusun ortasında, her şeyden uzakta hiç tanımadıkları on insanla bilmedikleri bir yere gidiyorlar ve birbirlerini hiç tanımıyorlar. Entrika, aşk,gizem, tansiyon, macera her şey bu gemide! Başlarına neden bunun geldiğini çözmek için ise sadece bir ayları var. Olaylar, olaylar, olaylar! Böyle fantastik bir hikayede Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ü izlemek nefis olmaz mıydı? Denemeye değer! Nida Fındık – N’oluyo

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.