Engin Akyürek ve Fahriye Evcen, Ölene Kadar’da ölümsüz bir aşka imza atacak

Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in yeni dizisinin ismi üçüncü kez isim değiştirdi. Medyaya önce Esaretin Bedeli olarak lansa edilen Tıms Production’un yeni dizisi daha sonra Müebbet olarak değiştirilmişti. Son olarak ise dizinin isminin “Ölene Kadar” olmasında karar kılınmıştır.

Ölene Kadar dizisinin oyuncu kadrosu ise oldukça geniş. Ölene Kadar dizisinde Engin Akyürek bir doktor rolü ile karşımıza çıkarken Fahriye Evcen ise avukat rolü ile izleyici karşısında olacak.

Atv ekranlarında şubat 2017’de izleyicisi karşısında olması beklenen Ölene Kadar dizinin çekimlerine ise başlanalı 2 hafta oldu. Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in yeni dizileri Ölene Kadar’da ölümsüz bir aşka imza atacaklar.

Engin Akyürek yeni imajı ile hayranlarını şaşırttı

Her yeni diziye farklı bir imajla çıkan başarılı oyuncunun Ölene Kadar dizisindeki yeni imajı çok beğenildi.

Engin Akyürek’in yeni imajıyla ilgili fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı. Engin Akyürek’in hayranları fotoğraflara yoğun ilgi gösterirken fotoğraflar beğeni üstüne beğeni paylaşım üstüne paylaşım yapıldı.

gazetemag-com-engin-akyurek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.