Emirates, “iyisiyle uçun” vaadini bir sonraki seviyeye taşımak için yeni yolcu ağırlama stratejisini başlattı

  • Havayolunun çalışanlar, süreçler ve ürünler bakımından şimdiye kadar ki en büyük girişimlerinden biri olan ve hizmet tasarımı, geliştirme ve eğitimin tüm yönlerini kapsayan bu yeni strateji, ön saflardaki ekiplerin istikrarlı bir deneyim sunmalarını sağlayacak.
  • Bu stratejinin temeli olan Emirates Yolcu Ağırlama İlkeleri, dünyanın önde gelen yolcu ağırlama hizmetleri yönetimi okullarından biri olan Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) ile son iki yıldır devam eden ortak bir çalışmanın ürünü.

Ödüllü ürünleri ve hizmetleriyle tanınan Emirates, ekiplerinin havada ve yer hizmetlerinde sunduğu yolcu deneyimini yeni zirvelere taşıyacak yolcu ağırlama odaklı yeni bir stratejiyi uygulamaya koyuyor.

Havayolunun çalışanlar, süreçler ve ürünler bakımından şimdiye kadar ki en büyük girişimlerinden biri olan bu yeni strateji, yolcularla birebir muhatap olan ön saflardaki tüm çalışanları ve destek veren departmanları hedef alıyor.

Emirates Operasyon Direktörü Adel Al Redha yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz iki yıl boyunca pandeminin zorluklarını yönetirken bile Emirates, yolcularının öngörülebilir gelecekte “iyisiyle uçun” vaadinin devam etmesini sağlamak için girişimlerini sürdürmekte bir an bile tereddüt etmedi.’’

“Emirates, yolcularının değer verdiği ve bizi benzersiz kılan bir hizmet anlayışına sahip. Yeni yolcu ağırlama stratejimiz sayesinde, seyahatlerinin her anında yolcularımızla daha güçlü, daha kişisel ve daha yerinde bağlar kurmaları için ekiplerimize hareket alanı sağlıyor ve gerekli becerileri kazandırıyoruz. Bu hedefe, teknolojilere yatırım yaparak, süreçlerimizin bileşenlerini geliştirerek ve çalışanlarımızı etkili ve gerçek marka elçilerimiz haline getirerek ulaşacağız.”

Sayın Al Redha sözlerine şöyle devam etti: “Yeni yolcu ağırlama stratejimiz kapsamındaki eğitim programına Haziran ayında başlayacak ve program dahilinde sunacağımız bilgi tazeleme eğitimleri ile yolcu deneyimini istikrarlı bir hale getireceğiz.”

Emirates, sürekli olarak dünyanın en önde gelen yolcu ağırlama hizmetleri yönetimi okullarından biri olarak anılan Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) uzmanlarının desteğiyle, benzersiz DNA’sını yansıtan, havayolunun kendi ilkelerine dayalı yeni nesil yolcu ağırlama hizmetleri programını oluşturuyor. Programın temelinde sadelik, mükemmellik, inovasyon ve en önemlisi de tutku ilkeleri bulunuyor.

Programın amacı, tüm yolcu temas noktalarında istikrarlı hizmet sunmak ve ekiplere Emirates yolcularında olumlu duygular uyandıran, güzel anılar ve hisler bırakan, havayoluna özel bir deneyim sunacakları bir çerçeve sağlamaktır.

Emirates, yemek sunumundan hoş geldiniz içeceklerine, hediye seyahat kitlerinden diğer küçük dokunuşlara kadar en yeni uçuş deneyimini nasıl sunacakları konusunda eğitim almış olan kabin görevlileri sayesinde yeni yolcu ağırlama ilkelerinin unsurlarını yakında devreye alacağı Premium Ekonomi Sınıfı hizmetine şimdiden entegre etti. Havayolu, bu haftanın başında, biletleri Haziran ayından itibaren satışa sunulacak olan, 1 Ağustos 2022’den sonra seçili uçuş noktalarına seyahat edecek yolcuların tam teşekküllü Premium Ekonomi Sınıfının konforunu deneme imkanı bulacağını duyurdu.

Çalışanlarına yatırım yapmaya kararlı olan Emirates’in ilk grup üyeleri, bu yılın başlarında Dubai ile EHL’nin Lozan’daki ana kampüsü arasında yoğun bir 2 haftalık programı tamamlamaları sonrasında EHL Nitelikli Eğitim Sertifikalarını aldılar. Çalışanlar, havayolunun hazirandan itibaren sunacağı yolcu ağırlama hizmetleri eğitim deneyimi girişimlerinin uygulanması sürecine dahil olacaklar.

Havayolu, Emirates bünyesinde yolcu deneyimleri sunma sürecine dahil olan kabin görevlileri, havayolu hizmet elemanları, iletişim merkezi ekipleri, yiyecek içecek servisi, uçak içi ürünler, eğitim, işe alma, satış ve pazarlama ve daha birçok birim gibi farklı ekipler genelinde programı koordine etmek ve sunmak için kurum içi bir Emirates Yolcu Ağırlama Mükemmeliyet Merkezi kuruyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.