Ferhat Göçer yeni maxi single çalışması O’rient’i sevenleriyle buluşturdu

6 Eylül’de tüm dijital platformlarda ve radyolarda yerini alan ve 3 parçadan oluşan albümün çıkış şarkısı söz ve müziği Ferhat Göçer’e ait olan “Sönmek Bilmiyor” oldu.

Yeni çalışmasının heyecanını yaşayan Ferhat Göçer, albümün çıkış parçası olan, kalplere dokunacak romantik şarkı “Sönmek Bilmiyor” ile pop müziğinin ateşini yeniden alevlendireceğini belirterek gelecek yorumları merakla beklediğini söyledi.

blank
Ferhat Göçer

MMF Production etiketiyle çıkan maxi single çalışmasında, söz ve müziği Zeki Güner’e ait olan ve albüme adını veren “O’rient” Göçer’in 2017 yılında çıkardığı “Bu Kalp İçinde Teksin” de yer alan ve çok sevilen “O” nun yeni versiyonu olarak dikkat çekerken, yeni şarkı “Kılavuz” un söz ve müziği ise Zülfü Beyhan’a ait. “O’rient” ve “Sönmek Bilmiyor” parçalarının düzenlemesini Cenk Kandıralı üstlenirken, “Kılavuz” un düzenlemesini ise Kadir Doğan gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.