Elif Yakarçelik “Yol”

“Benim doğru dürüst bir imzam bile yok; her şeyin geçici olduğu bir dünyada keşke bu kalıcı olsa. Şarkıların bazılarını müzikseverler yakından tanıyabilir, bazılarını ilk defa duyabilirler. Ama hepsi beni çok heyecanlandıran şarkılar. Hepsinin söz ve bestecilerine müthiş saygı duyuyor, bana bu albümü yapma imkânı sağladıkları için teşekkür ediyorum” diye albümünü tanımlayan Elif Yakarçelik, yaz gecelerine en çok “Yol” ve “Hep Böyle Kal” yorumunun yakışacağını söyledi.

blank

Televizyon dünyasının yapımcı kimliği ile tanıdığı Yakarçelik’in, Kalan Müzik’ten çıkan ilk albüm çalışmasından iki parça arşiviniz için dikkatinize sunulmuştur.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.