Elias Beach Alaçatı’da eğlence hız kesmiyor

Bu yaz Alaçatı’da kapılarını açan yeni beach ve restoran Elias Beach ile Çeşme’de Yunan esintileri yaşanıyor. Yunanlı şef Stathis Dapiasis’in beach ve restorana özel hazırladığı lezzetlerin yanı sıra mekanın masmavi denizi, eşsiz kumsalı, zeytin ağaçları ve bembeyaz dekorasyonu ile misafirlerine yaşattığı benzersiz ambiyans, Fettah Can, Yol Project, Oğuzhan Koç gibi ünlü isimlerin canlı müzik performansları
ile daha da şenleniyor.

Elias Beach, yaz boyunca güzel müzikler, güzel lezzetler eşliğinde kusursuz bir tatil keyfi yaşamak isteyenleri ağırlıyor. Beach ve restoran kısmı ile beraber toplam 500 kişi kapasiteli Elias Beach, bembeyaz dekorasyonu, renkli detayları, zeytin ağaçları ile sanki Yunan Adaları’nda tatil yaparmış gibi hissettiriyor. Lezzet konsepti tamamen Yunanlı şef Stathis Dapiasis tarafından hazırlanan Elias Beach’in plaja ve restorana ait iki farklı menüsü bulunuyor. Her damak tadına uygun lezzetlerin yer aldığı menüler kadar gün boyu çalan müzikler de Elias Beach müdavimlerini mutlu ediyor. DJ partileri ile de ses getiren Elias Beach, denizin üzerinde kurulu olan sahnesinde ağırladığı ünlü isimleri canlı performanslarıyla da büyük ilgi görüyor.

Sezon boyunca her Cuma saat 17.00 itibariyle Yol Project, her Pazar DJ Murat Kıroğlu, Elias Beach sahnesinde yerini alıyor. 31 Temmuz ve 14 Ağustos Cumartesi günleri, Fettah Can yine muhteşem bir canlı performans ile Elias Beach’te kendini gösteriyor. Oğuzhan Koç, 7, 21, 28 Ağustos tarihlerinde Elias Beach’te seslendireceği en sevilen şarkıları ile hafta sonunun keyfini doyasıya yaşatıyor.

Kapıları saat 10.00’da açılan Elias Beach, plaj, restoran ve konserler için rezervasyonla hizmet veriyor.

Rezervasyon: 0532 353 58 67

Adres: 2.Çark Plajı Mevkii 18000. Sokak NO:8
Alaçatı / Çeşme / İzmir

blank

Etkinlik giriş ücreti: 250 TL
Canlı müzik performansları saat 17.00 itibariyle başlıyor.

30 Temmuz Cuma Yol Project
31 Temmuz Cumartesi Fettah Can

1 Ağustos Pazar DJ Murat Kıroğlu
6 Ağustos Cuma Yol Project
7 Ağustos Cumartesi Oğuzhan Koç
8 Ağustos Pazar DJ Murat Kıroğlu
13 Ağustos Cuma Yol Project
14 Ağustos Cumartesi Fettah Can
15 Ağustos Pazar DJ Murat Kıroğlu
20 Ağustos Cuma Yol Project
21 Ağustos Cumartesi Oğuzhan Koç
22 Ağustos Pazar DJ Murat Kıroğlu
27 Ağustos Cuma Yol Project
28 Ağustos Cumartesi Oğuzhan Koç
29 Ağustos Pazar DJ Murat Kıroğlu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.