Ekranların yeni yüzü Elçin Ateş Ersoy’dan samimi açıklamalar

Son dönemde aynı isimlerin ekranda olmasından sıkılan izleyici , sevdiği yeni isimleri izlemekten keyif alıyor . Bunlardan biri de güzelliği, enerjisi ve yeteneği ile dikkat çeken Elçin Ateş Ersoy . Fox ekranlarında her pazar Kadının Eseri’yle izleyici ile buluşan güzel sunucu , iyi bir çıkış yakaladı.

4 yıla yakın bir süre Habertürk ekranlarında sağlık programı yapan güzel sunucu , Fox ekranlarına transfer olduktan sonra dikkatleri daha da üzerine çekti.

Hemcinslerimle gurur duyuyorum

Türkiye ‘nin başarılı kadınlarının ilham veren hikayelerini ekrana getiren Elçin Ateş Ersoy , Şevval Şam , Nurgül Yeşilçay , Çağla Şıkel, Burcu Esmersoy gibi isimleri konul ettiği programıyla dikkatleri üzerine çekti. Tanınmış isimlerin yanı sıra , izleyicinin hiç tanımadığı kadın hikayelerini de konu alarak kadınlara destek veren ünlü sunucu “ Kadın kadının kurdu değil yurdudur, kadınlar içlerindeki gücün farkında değil. Amacım onlara ilham olarak ne kadar güçlü olduklarını hatırlatmak . Ben hemcinslerimi seviyor ve onlarla gurur duyuyorum “ diyerek açıklamada bulundu .

blank

Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün programına konuk olan ünlü sunucu kendi kariyer hikayesiyle de başka kadınlara ilham olmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor . “Kariyerime Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak başladım ama çocukluk hayalim spiker – sunucu olmaktı . Bu hedefimden hiç vazgeçmedim , doğru eğitimlerle sonunda hedefime ulaştım.” diye konuştu .

Amacının daha çok kadına ulaşmak ve ilham olmak olduğunu söyleyen güzel sunucuyu görünüşe göre daha çok projede göreceğiz .

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.