Ekranda “Nefes Nefese” heyecanı

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yakında Star TV’de başlayacak olan “Nefes Nefese” de rol alan Melisa Şenolsun, usta oyuncu Uğur Yücel’in kızı Rüya rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Afişi de görücüye çıkan Nefes Nefes’e, 1 Ağustos saat 20.00’de Star TV’de başlıyor.

“SEVDİĞİM BİRİ İÇİN DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA BİLE GİDERİM”

Berlin’de babasıyla sakin bir hayat sürerken, öldü zannettiği annesinin yaşadığını öğrenen Rüya karakterini canlandıran Melisa Şenolsun, Rüya ile benzer yönlerini de anlattı. Fedakarlık ve tutku duygularının benzeştiğini söyleyen Şenolsun, “Ben de sevdiğim biri için dünyanın öbür ucuna giderim” dedi. Uğur Yücel’le birlikte rol aldığı için çok şanslı olduğunu söyleyen Şenolsun,”Uğur Yücel, çok başka, çok farklı bir insan. Onun gibi bir usta ile çalıştığım için çok mutluyum. Kimsenin görmediği detayları görüp, oradan çok farklı duygular çıkarabiliyor. Çok yetenekli, çok farklı biri. Verici, öğretici bir insan, çok mütevazi olduğu için benim ne haddime dese de gerçekten öğretmen gibi. Ayırt etmeksizin sahne ile ilgili kim ne sorarsa sorsun saatlerce düşünür ve çözümler.” Yorumunda bulundu.

blank

Yönetmenliğini Uğur Yücel’in üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç’un yazdığı, başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı Nefes Nefese’de Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, Zeyno Eracar, Nick Xhelilaj, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Berlin’de babası Ayaz Kıran’la sakin bir hayat sürerken, bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesiyle bir bilinmeze doğru adım atan Rüya’yla, yaşadığı büyük travma sonrası memleketine dönmeye karar veren Yusuf’un yolları kesişir. Suriye’deki annesini ararken Antakya’da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.