Ege, unutulmaz şarkısı “Delice Bir Sevda” ile yeniden müzik severlerin karşısına çıktı

Türk pop müziğine getirdiği farklı tarz ve Latin müziği esintileriyle kendine özgü bir müzikal kimliğe sahip olan Ege, bizi yıllar öncesine geri götürecek, biri radio edit olmak üzere iki versiyondan oluşan “Delice Bir Sevda” ile karşımıza çıkıyor!

YouTube video

Deneyimli sanatçı, pop türündeki kült eserini günümüz soundlarına uyarlayarak yeniden yorumluyor. Güçlü yorumuyla yıllardır dinleyicilerinin beğenisini kazanan Ege, yine çok iddialı.

Söz ve müziği Ege’ye ait olan eserin düzenlemesi ise Erol Temizel’e ait. Sanatçıya vokalde Merve Akyıldız, gitarda Ayhan Günyıl, buzukide Orhan Osman, trompette Gökhan Turan eşlik ediyor.

Yavuz Selim Kılınç yönetmenliğinde çekilen ve sıcak yaz görüntülerinden oluşan klipte sanatçıya kalabalık bir cast ekibi ile birlikte dansçılar eşlik etti. Klip ve şarkı Ege Production etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.