Kate Winslet’li ‘The Regime’ yakında BluTV’de

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, HBO’nun heyecanla beklenen The Regime isimli mini serisini yakında kütüphanesine ekleyecek. The Regime, otoriter bir rejimin saray duvarları içinde geçen son bir yılını izleyicilere aktaracak. Dizinin başrolünde Oscar ödüllü Kate Winslet, bir diktatör olarak yer alıyor.

YouTube video

Dizinin yönetmen koltuğunda Stephen Frears ve Jessica Hobbs otururken senaryosunu Succession’ın yazarları Will Tracy ve Frank Rich kaleme alıyor. The Regime’in oyuncu kadrosunda ayrıca Hugh Grant, Matthias Schoenaerts, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Guillaume Gallienne, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics ve Pippa Haywood gibi isimler de yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.