Edis’ten ikinci 100 milyon rekoru geldi

Kariyerinde pek çok hit parçaya imza atan Edis, Spotify’da ‘Martılar’ şarkısının ardından ‘Arıyorum’ parçasıyla da 100 milyon dinlenme rakamına ulaştı. Edis bu rekorla birlikte 2 şarkısı da 100 milyonun üzerinden dinlenen tek Türk Pop Müzik sanatçısı oldu.

Martılar şarkısı geçtiğimiz günlerde Spotify platformunda 100 milyon dinlenme rakamına ulaşan Edis, ‘Arıyorum’ şarkısıyla da 100 milyon kez dinlendi. Ünlü yıldız iki şarkısı da 100 milyonun üzerinde dinlenen tek Türk Pop Müzik sanatçısı oldu.

Edis, ünü sınırları aşan ve milyonların dilinde hep bir ağızdan söylenen ‘Martılar’ şarkısını 2 yıl önce dinleyicilerle buluşturmuştu. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra hızla yükselen grafiğini sürdüren şarkı geçtiğimiz günlerde 100 milyon kez dinlenmesini kutladı.

Söz ve bestesi ‘Martılar’da olduğu gibi Emrah Karakuyu’ya ait olan ‘Arıyorum’ ise Eylül 2021’de yayınlandı. Edis’in bugüne kadar yaptığı sound’lardan farklı bir tarza sahip olan ‘Arıyorum’ kısa sürede dinleyiciler tarafından çok sevildi ve hızla yükselen grafiğini 1,5 yıldır korumaya devam etti. ‘Arıyorum’un da 100 milyon kez dinlenmesinin ardından Edis, Pop Müzik’te bir rekor kırarak iki şarkısı da bu denli ulaşılması güç bir dinlenme rakamına imza atan tek sanatçı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.