Edis’in sildiği o fotoğrafın bir proje olduğu ortaya çıktı

Ünlü popçu Edis, dün sosyal medya hesabında çıplak bir kadına sarıldığı fotoğrafı paylaşıp silmişti. Magazin dünyasında oldukça ses getiren o fotoğrafın bir proje olduğu ortaya çıktı.

Edis Görgülü, dün Instagram hesabından bir kadınla sarıldığı pozunu ‘Yazdır artık’ notuyla paylaşmış ancak kısa bir süre sonra da silmişti.

Magazin dünyasında ses getiren fotoğrafın, İtalyan Kein Magazine ve Vanity Fair İtalia dergilerinin ‘Karantina altında güneşin yansımaları’ projesi için yapıldığı ortaya çıktı.

Hemen sildi! Şarkıcı Edis’ten olay paylaşım!

DERGİ YAYINLAMADIĞI İÇİN SİLDİ

Dergi henüz yayınlamadığı için paylaşımı silmesi istenilen sanatçı çok geçmeden bu paylaşımı sildi. Genç popçu, Kein Magazine dergisinin bugün çekimi Instagram hesabında yayınlamasının ardından kendi hesabından da repost etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.