Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda Türkiye turnesine başladı

Türk Pop Müziği’nin ünlü yıldızı Edis’in Türkiye turnesinin ilk konseri Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir şovla gerçekleşti. Konserde binlerce hayranıyla buluşan ünlü yıldızı Amerika’dan gelen sürpriz bir isim de izledi.

‘Arıyorum’ single’ı ile müzik listelerinde zirvedeki yerini koruyan Edis, Icrypex ile Türkiye turnesine başladı. Turnenin ilk konseri önceki gece Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda muhteşem şovlarla gerçekleşti. Edis için Harbiye’ye gelen binlerce izleyici, muhteşem bir enerjiyle konser bitene kadar ünlü yıldıza eşlik etti.
Edis, “Benim için çok özel bir akşam. İnanılmaz güzel bir enerjiniz var. Bu akşam müziği yaşayalım” diyerek konserine başladı. Bugüne kadar milyonların dilinde plesenk olan şarkılarını seslendiren Edis, ‘Rolling in The Deep’, ‘Mavişim’ gibi şarkılara yaptığı uyarlama ile binlerce hayranından büyük alkış aldı.

blank

Bu yıl içerisinde Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ikinci kez konser veren ünlü yıldızın şarkılarına eşlik eden hayranları bir an olsun yerine oturmadı ve tüm şarkıları Edis ile birlikte söyledi.

Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Amerika’dan gelen Warner Music Genel Müdür Yardımcısı Alfonso Perez Soto da yer aldı. Konseri ayrıca Çağla Şıkel, Oğulcan Engin, Hakan Baş, Sami Hamidi, İbrahim Selim ve Selin Şekerci, Mahmut Orhan, Melikşah Altuntaş gibi isimler de izledi.

Edis’in Icrypex Türkiye turnesi 31 Ekim Bursa, 6 Kasım Kayseri, 7 Kasım Ankara, 13 Kasım Gaziantep, 14 Kasım Diyarbakır, 18 Kasım İzmir ve 19 Kasım’da Denizli’de devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.