Eda Ece’nin isyanına Demet Özdemir’den de destek geldi

Eda Ece’nin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu isyana Demet Özdemir’den de destek geldi. Ece, Özdemir için “Kader arkadaşım” yorumunda bulundu.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, vaktinin çoğunun sette geçtiğini belirterek, “Ben haftanın 5 günü 12 saat çalışıyorum, 12 sayfa her gün, haftada 50 sahnede oynuyorum, geri kalan günlerde mümkünse tv karşında sadece uyumak istiyorum. Çalışmak güzeldir, uyumak güzeldir. İşimi seviyorum” dedi.

Demet Özdemir destek verdi!

Eda Ece’nin sosyal medyadan yaptığı bu çıkışa Demet Özdemir’den de destek geldi. Özdemir yapılan paylaşımın altına ‘kalp’ emojisi bıraktı. Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyle ekrana dönmeye hazırlanan ve yoğun bir çalışma içerisinden olan Demet Özdemir’in bu desteğine Eda Ece, “Seni yerim kader arkadaşım” sözleriyle karşılık verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.