Ece Seçkin, Fenerbahçe’nin Galatasaray galibiyetini böyle kutladı

Pop müziğin zirvedeki isimlerinden güzel sanatçı Ece Seçkin, Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı mağlup ettiği derbi maçını Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde tribünlerden takip etti.

YouTube video

İlk olarak karşılaşma öncesi fotoğraflarını paylaşan ünlü sanatçı, “Bacağını kırmamız gereken şeytanlar var! Geldim, buradayım! Başarılar büyük Fenerbahçe” paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Karşılaşma sonuna gelindiğinde ise galibiyet ile büyük sevinç yaşayan güzel sanatçı, “Bunu hep yapmak istemiştim” diyerek, Kadıköy sokaklarına indi. Galibiyetin ardından taraftarlarla bir araya gelen Ece Seçkin, sokaklarda çılgınca kutlama yaptı ve Fenerbahçelilere üçlü çektirdi.

Ligde altı senedir Galatasaray’a karşı iç saha galibiyeti alamayan Fenerbahçe taraftarı, Kadıköy sokaklarında Ece Seçkin’in etrafını çevirdi ve güzel sanatçıyı ‘Şans meleği’ ilan etti.

Taraftarın uğurlu olduğunu düşündüğü Ece Seçkin, kendisini bağrına basan Fenerbahçe taraftarına şu sözlerle karşılık verdi; “Bunu hep yapmak istemiştim iyi ki Fenerbahçeliyim! Bugün Kadıköy sokaklarında sarılıp zıpladığımız herkese selam olsun sizleri çok seviyorum!”

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan videoya ise eğlenceli yorumlar geldi. Taraftar Ece Seçkin’e ‘’Kadıköy prensesi Ece Seçkin’’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.