Ebru Yaşar’dan yeni akustik sürpriz

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, yoğun istek üzerine klasikleşmiş şarkılarının akustik versiyonlarını sevenleri için youtube kanalında yeniden yorumluyor.

Yaşar, geçmişte dinlenme rekorları kıran “Yalan” şarkısını seslendirdi. Söz ve müziği Ufuk Şenpire ait olan “Yalan” şarkısını hayranlarıyla buluşturan ünlü sanatçı “Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş’ albümümde yer alan ‘Yalan’ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz” dedi. Ebru Yaşar’ın son dönem de büyük ilgi gören youtube kanalından yayınladığı şarkıya kısa sürede beğeni ve övgü mesajları yağdı. Ayrıca çekimler sırasında sosyal mesafe kurallarına da uyuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.