Ebru Şahin’e Cedi Osman’dan aşk dolu paylaşım!

Ebru Şahin’e sevgilisi Cedi Osman’dan aşk dolu paylaşım! Ünlü çift, 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı yapmayarak sosyal medyada gündem olmuştu. Ayrıldılar iddiaları ile olay olan sevgililerden Cedi Osman, Instagram hesabından Ebru Şahin’e “Ruhumu bulduğum yerdeyim yani evimde olduğumu biliyorum” notu ile yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü çift haklarında çıkan ayrılık haberlerini böylelikle yalanlamış oldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinden yeni haberler var. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde herhangi bir paylaşım yapmayarak dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti hakkında ayrıldılar haberleri magazin gündeminde ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ayrılık iddiaları karşısında Cedi Osman’dan Ebru Şahin’e romantik bir paylaşım geldi. Yeni paylaşımı ile ayrılık haberlerini yalanlayan ünlü basketbolcunun aşk dolu gönderisi sevilen çifttin hayranlarından büyük ilgi görerek kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Atv’nin fenomen dizisi Hercai’de Reyhan rolü ile ekrana gelen Ebru Şahin son dönemin popüler oyuncularından. Basketbolcu Cedi Osman ile yaşadığı birliktelikle geçtiğimiz yaza damga güzel oyuncu hayranlarının yakın markajı altında. Sevilen dizisi Hercai’de Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü ile yakaladığı uyumu seyirciye de yansıtan ve çok beğenilen dizi ikilisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Öyle ki dizi de yaşadıkları aşk ile birbirlerine çok yakıştırılan Reyyan-Miran ikilisinin hayranları Ebru Şahin’in sosyal medya hesabını askıya almasına neden oldu. İddiaya göre Akın Akınözü ile yakıştırılan Ebru Şahin bu durumdan rahatsız olarak Instagam hesabını geçici olarak kapatmış sosyal medya detoksuna girdiğini duyurmuştu.

blank
Hercai

Hayranlarını üzen bu gelişme sonrası Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın aralarının açık olduğu haberleri hızla yayılmıştı. Ünlü isimlerden 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de herhangi bir paylaşım gelmemesi Ebru Şahin ve Cedi Osman aşkının bittiği yönünde ayrılık söylentilerine yol açmıştı.

Tüm bu iddialar sonrası basketbolcu Cedi Osman’dan sevgilisi Ebru Şahin’e aşk dolu sürpriz bir paylaşım geldi. Cedi Osman, Instagram hesabından Ebru Şahin’in fotoğrafını “Ruhumu bulduğum yerdeyim yani evimde olduğumu biliyorum” notu ile paylaşarak herkesi şaşırttı. İşte o paylaşım…

Ayrılık haberlerini yaptığı paylaşım ve aşk dolu notu ile yalanlamış olan Cedi Osman’ın bu hareketi ünlü çittin sevenlerini sevince boğdu. Cedi Osman’ın Ebru Şahin’e yaptığı bu romantik paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin aşkı bitti mi?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.