“Ebru Şahin, Hande Erçel’e özenmiş”

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Ebru Şahin, daha önce Hande Erçel’in giydiği bir kıyafetin aynısını giyerek objektiflere poz verdi. İkilinin aynı kıyafeyi giymesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde Cannes’da düzenlenen ‘MIPCOM’ fuarına katıldı. Cannes sokaklarında çekildiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Şahin, bir anda dikkatleri üzerine çekti.

HANDE ERÇEL’E Mİ ÖZENDİ?

Snob Magazin’in haberine göre Şahin, meslektaşı Hande Erçel’in geçen ağustos ayında sevgilisi Murat Dalkılıç’ın Harbiye’de verdiği konserde tercih ettiği kıyafetin aynısını giydi. Şahin’in, Erçel’in giydiği kıyafetin aynısını giymesi ikilinin fanları arasında tartışma yarattı.

blank
Hande Erçel – Ebru Şahin

Hande Erçel’in hayranları, “Ebru Şahin, Hande Erçel’e özenmiş” yorumlarını yaptı.

İŞTE! Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in eski hali!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.