Dünyanın En İyi saç ekim merkezleri Arasında yer alan ASMED yeni adresinde

Dünyanın en iyi saç ekim merkezleri arasında yer alan ASMED, yeni binasının açılışını görkemli bir sanat etkinliğiyle kutluyor.

Ataşehir’de hizmete giren ve alt katı kapsamlı bir galeri olarak dizayn edilen kliniğin açılışında ASMED’in sponsorluğunu üstlendiği Pilevneli Galeri Mecidiyeköy’ün yepyeni heykel sergisinin yanı sıra Ahmet Güneştekin, Refik Anadol ve Ardan Özmenoğlu gibi ünlü sanatçıların eserleri de sanatseverlerle buluşacak. ASMED’in sanat tutkunu kurucusu Dr. Koray Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen özel davet 16 Nisan Salı günü gerçekleşecek.

blank

Saç ekimi alanında dünya çapında tanınan ve bu alanda çok önemli buluşlara imza atan Dr. Koray Erdoğan’ın 2000 yılında kurduğu ASMED Özel Tıp Merkezi, 16 Nisan Salı günü gerçekleşen görkemli bir sanat etkinliğiyle yeni binasının açılışını kutluyor. Mesleğindeki başarılarının yanı sıra sanat tutkusuyla da bilinen Dr. Koray Erdoğan’ın alt katını sanat galerisi olarak tasarladığı yeni binada ASMED’in sponsorlarından biri olduğu Pilevneli Galeri Mecidiyeköy’ün yepyeni heykel sergisinin yanı sıra Ahmet Güneştekin, Refik Anadol ve Ardan Özmenoğlu gibi ünlü sanatçıların işlerinin de yer aldığı büyüleyici sanat eserleri konukların beğenisine sunulacak.

İçinde sanat var

Çok özel parçaların bulunduğu koleksiyonda Ahmet Güneştekin’in “Beyazıt Tepesi”, “Zülkarneyn”, “Medusa’nın Sırrı” da dahil altı özel eseri, Refik Anadol’un büyüleyici “Melting Memories”i, Daniel Firman’ın “Saisir L’Impossible”ı ve Ardan Özmenoğlu’nun “Liberte Egalite Beyonce”si de yer alıyor. Klinik, yıl boyunca sanat meraklılarının ilgisini çekecek sergi ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Adres: Atatürk Mahallesi Sedef Caddesi no: 1/1 Ataşehir, İstanbul
Telefon: 0216 464 11 11
Instagram: asmedhairtransplant

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.