Dünyaca ünlü isimler gitmedi! Özcan Deniz’in İsrail konseri tartışma yarattı!

Sanatçı ve oyuncu Özcan Deniz, başrolünde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İsrail’de konser verdi. Deniz’in İsrail’de bir konserde yer alması büyük tartışma yarattı.

Biletleri günlerce öncesinde tükenen konser, başkent Tel Aviv’deki Menora Mictachim Arena’da düzenlendi. Konser sırasında Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Aslı Enver de sahneye çıkarak hayranlarını selamladı.

İsrailli yetkililerin verdiği bilgiye göre, biletleri 300 dolardan satılan konsere 11 bin kişi katıldı.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER PROTESTO ETMİŞTİ

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in İsrail turnesinin iptali için kampanya başlatılmıştı. Daha önce önemli isimler ise İsrail’in tutumunu protesto ederek ülkeye gitmeyi reddetmişti.

İsrail’i protesto ederek ülkeye gitmeyen isimler arasında Shakira, Lana Del Rey ve Roger Waters gibi dünyaca ünlü sanatçılar da bulunuyor.

Özcan Deniz, İsrail konserinden 1 Milyon TL kazandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.