Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezon Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı dizi kadrosuna yeni bir erkek oyuncuyu dahil etti.

YouTube video

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosunu genişletiyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezonuna bir erkek oyuncu dahil edildi.

Tv100’ün haberine göre; Engin Öztürk yeni sezonda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alacak.

Engin Öztürk dizinin yeni bölümlerine özel bir karakter olarak dahil olacak. Barış rolüne hayat verecek olan Öztürk Zeynep’in (Demet Özdemir) yeni hayatında etkin bir rol üstlenecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.