Deniz Seki: Şu an sadece denize, ağaçlara, yeşile öylece bakıyorum

Deniz Seki yeni şarkısı “Bal Saklıyor” ile Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına canlı yayına telefonla katıldı. Şarkı dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Bodrum’da ailesi ve nişanlısı ile yaptığı tatilden yayına bağlanan Deniz Seki, Yasemin Şefik’in sorularını samimiyetle cevapladı.

TATİLDEYİM AMA DENİZE GİRMEDİM!

Bodrum’da tatilde olan sevilen sanatçı; “İnsanlar yolda gördüklerinde sarılıyor. Kendimi bu şekilde aklanmış olarak görmek beni mutlu ediyor. Şükür diyorum.”
Tatilde olmasına karşın henüz denize girmediğini anlatan şarkıcı; “Şu an sadece denize, ağaçlara, yeşile öylece bakıyorum.” dedi.

Albüm için çalışmalarına cezaevinde başlayan Deniz Seki; “Çok Heyecanlıyım. Şarkı söylemeyi özledim. İlk sahnem 22 Temmuz Kıbrıs, 5 Ağustos Harbiye Açık Hava konserim var.” dedi.

DONDURMA YEMEYİ ÖZLEDİM!

Özgürlüğüne kavuşan sanatçıya Yasemin Şefik’in “Hangi yemeği çok özledin” sorusu üzerine; “Allaha şükür her şeyi yapabiliyorduk. Bir tek dondurma muhafaza etmesi zor olduğundan bilirsiniz yapılamıyordu. Dondurma yemeyi özlemiştim.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe albümünde yer alacağı haberleri çıkan Deniz Seki; “Bana böyle bir konu gelmedi. Yıldız Tilbe’yi çok seviyorum. Yıllar önce Kop Gel Günahlardan şarkısını söylemiştim. Belki de şirketim görüşmüştür ama bir bilgim yok albümde var mıyım bilmiyorum.” açıklamasını yaptı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.