Demet Özdemir’den duygulandıran paylaşım

Final kararı alan ‘Erkenci Kuş’ dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir, rol arkadaşı Anıl Çelik ile dizi setinde çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Demet Özdemir ile Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı ‘Erkenci Kuş’ dizinin geçtiğimiz günlerde final kararı aldığı öğrenilmişti. Dizinin 6 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan 51. bölümünün ardından ekrana veda edeceği belirtilirken, dizi üç gün önce 48. bölümüyle ekrana geldi ve finale sadece üç bölüm kaldı.

Duygulandıran paylaşım

Güzel oyuncu, Erkenci Kuş’ta Cey Cey karakterini canlandıran Anıl Çelik’le Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Son bölümlerin çekimleri için sette olan Özdemir, paylaşımına “Tatil gibi ama değil gibi de” notunu düştü. Hayranları oyuncunun paylaşımının altına ne kadar üzgün olduklarını dile getirdi. Öte yandan paylaşım, 500 bini aşkın beğeni aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.