Demet Özdemir ve Serenay Sarıkaya’nın hafta sonu paylaşımlarına beğeni yağmuru

Demet Özdemir ve Serenay Sarıkaya’dan yeni paylaşımlar… Ünlü güzeller sosyal medya paylaşımları ile beğeni yağmuruna tutuldu.

Son dönemin başarılı oyuncularından Demet Özdemir ve Serenay Sarıkaya sosyal medya paylaşımlarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyorlar. Ünlü iki isim, yer aldıkları projelerden giydiklerine ve özel hayatlarına kadar sevenleri tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu ilgiye kayıtsız kalamayan ünlüler de takipçilerine paylaşımları ile karşılık veriyor.

İşte Türkiye’nin yakından takip ettiği ve her paylaşımı büyük beğeni alan Demet Özdemir ve Serenay Sarıkaya’nın hafta sonu paylaşımları…

blank

Demet Özdemir selfie paylaşımı ile karşımıza çıkarken diğer güzel oyuncu Serenay Sarıkaya verdiği bahçe pozu ile huzurlarımızda.

Tabii ki başarılı oyuncuların bu fotoğrafları sevenleri tarafından binlerce beğeni aldı.

Demet Özdemir, yayında olan ve çok sevilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşıyor. Son dönemin iddialı yapımlarından olan dizide Zeynep karakterine hayat veren güzel oyuncuya İbrahim Çelikkol, Mehdi karakteri ile eşlik ediyor. Öte yandan Serenay Sarıkaya, Bergen adlı yeni film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.